Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι χοντροκομμένο, τη σάλτσα Worcecter, το ταμπάσκο, το αυγό, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και πλάθουμε τα burger με πάχος 2,5 εκ.
Σε ένα μαντεμένιο γκριλ για κεραμική κουζίνα (αν δεν διαθέτουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τηγάνι) ψήνουμε τις φέτες του μπέικον για 4-5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές και κατόπιν τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το λίπος. Όταν βγάλουμε το μπέικον, βάζουμε στο γκριλ τα burger μας και τα ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά περίπου. Στα τελευταία δύο λεπτά ψησίματος προσθέτουμε από πάνω και το τυρί.
Στο μεταξύ, έχουμε πλύνει τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες, Ακόμη, ξεχωρίζουμε το iceberg σε φύλλα και τα πλένουμε. Όταν βγάλουμε τα burger από το γκριλ, ψήνουμε για 1-2 λεπτά τα ψωμάκια και τα γεμίζουμε με τα υλικά μας, φτιάχνοντας τα λαχταριστά μας burger. Μπορούμε να συνοδεύσουμε με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.
Σε ένα μαντεμένιο γκριλ για κεραμική κουζίνα (αν δεν διαθέτουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τηγάνι) ψήνουμε τις φέτες του μπέικον για 4-5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές και κατόπιν τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το λίπος. Όταν βγάλουμε το μπέικον, βάζουμε στο γκριλ τα burger μας και τα ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά περίπου. Στα τελευταία δύο λεπτά ψησίματος προσθέτουμε από πάνω και το τυρί.
Στο μεταξύ, έχουμε πλύνει τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες, Ακόμη, ξεχωρίζουμε το iceberg σε φύλλα και τα πλένουμε. Όταν βγάλουμε τα burger από το γκριλ, ψήνουμε για 1-2 λεπτά τα ψωμάκια και τα γεμίζουμε με τα υλικά μας, φτιάχνοντας τα λαχταριστά μας burger. Μπορούμε να συνοδεύσουμε με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.