Εκτέλεση συνταγής
Ξεπλένουμε το κριθάρι καλά κάτω από τρεχούμενο νερό και κόβουμε το μπέικον σε μικρούς κύβους.
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ροδίζουμε το μπέικον. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κριθάρι και αφήνουμε να σοταριστεί για 1 λεπτό. Προσθέτουμε 1,5 λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει βράση. Κατόπιν, προσθέτουμε το κρέας και 1 πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις πατάτες και το καρότο, ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι, καθαρίζουμε και το πράσο και κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους. Έπειτα από 40 λεπτά μαγειρέματος της σούπας, προσθέτουμε και τα λαχανικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 20 λεπτά.
Στραγγίζουμε το κρέας από τη σούπα και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε αλάτι στη σούπα και τη μοιράζουμε σε 4 μπολ. Στο κέντρο τους μοιράζουμε τα κομμάτια από το κρέας και σερβίρουμε.
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ροδίζουμε το μπέικον. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κριθάρι και αφήνουμε να σοταριστεί για 1 λεπτό. Προσθέτουμε 1,5 λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει βράση. Κατόπιν, προσθέτουμε το κρέας και 1 πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις πατάτες και το καρότο, ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι, καθαρίζουμε και το πράσο και κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους. Έπειτα από 40 λεπτά μαγειρέματος της σούπας, προσθέτουμε και τα λαχανικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 20 λεπτά.
Στραγγίζουμε το κρέας από τη σούπα και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε αλάτι στη σούπα και τη μοιράζουμε σε 4 μπολ. Στο κέντρο τους μοιράζουμε τα κομμάτια από το κρέας και σερβίρουμε.