Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες σχήματος μισοφέγγαρου. Κόβουμε τα καρότα και το κοτσάνι του σέλινου σε κύβους.
Τα βάζουμε όλα σε μια κατσαρόλα με το μισό ελαιόλαδο και το αλάτι.
Προσθέτουμε τον αρακά, τα κουκιά και τον ντοματοπελτέ και καλύπτουμε τα υλικά μας με 1 λίτρο κρύο νερό.
Περιμένουμε να πάρει βράση το φαγητό μας και κατόπιν μαγειρεύουμε για 10 με 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Κατόπιν, προσθέτουμε τα σέσκουλα ψιλοκομμένα, αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις και ρίχνουμε τα ζυμαρικά.
Μαγειρεύουμε για 12 με 14 λεπτά περίπου, όσο χρειάζεται να βράσουν τα ζυμαρικά και βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Σερβίρουμε τη σούπα καυτή, ραντίζοντας τα πιάτα με ελαιόλαδο και ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού.
Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε και ψημένες νιφάδες από φύκια.
Τα βάζουμε όλα σε μια κατσαρόλα με το μισό ελαιόλαδο και το αλάτι.
Προσθέτουμε τον αρακά, τα κουκιά και τον ντοματοπελτέ και καλύπτουμε τα υλικά μας με 1 λίτρο κρύο νερό.
Περιμένουμε να πάρει βράση το φαγητό μας και κατόπιν μαγειρεύουμε για 10 με 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Κατόπιν, προσθέτουμε τα σέσκουλα ψιλοκομμένα, αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις και ρίχνουμε τα ζυμαρικά.
Μαγειρεύουμε για 12 με 14 λεπτά περίπου, όσο χρειάζεται να βράσουν τα ζυμαρικά και βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Σερβίρουμε τη σούπα καυτή, ραντίζοντας τα πιάτα με ελαιόλαδο και ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού.
Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε και ψημένες νιφάδες από φύκια.