Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και καθαρίζουμε το μπρόκολο και την πατάτα και τα βάζουμε να βράσουν σε κρύο αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε λίγη ώρα ώστε να στραγγίξουν από όλα τα υγρά του μαγειρέματος. Έπειτα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το σαφράν διαλυμένο σε λίγο ζεστό νερό, το τριμμένο τυρί, το αυγό, το κουκουνάρι, 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε δύο κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά, έτσι ώστε το μείγμα μας να πυκνώσει και να πλάθεται. Με τα χέρια πλάθουμε τα κεφτεδάκια, στη συνέχεια τα περνάμε από το υπόλοιπο αλεύρι, το δεύτερο αυγό χτυπημένο και την υπόλοιπη τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια σε βαθύ τηγάνισμα (deep fry) μέχρι να ροδίσουν, τα στραγγίζουμε στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε δύο κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά, έτσι ώστε το μείγμα μας να πυκνώσει και να πλάθεται. Με τα χέρια πλάθουμε τα κεφτεδάκια, στη συνέχεια τα περνάμε από το υπόλοιπο αλεύρι, το δεύτερο αυγό χτυπημένο και την υπόλοιπη τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια σε βαθύ τηγάνισμα (deep fry) μέχρι να ροδίσουν, τα στραγγίζουμε στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά.