Εκτέλεση συνταγής
Παίρνουμε την κολοκύθα και κόβουμε την κορυφή της σαν να αφαιρούμε ένα καπάκι. Στη συνέχεια, αφαιρούμε τους σπόρους και το κεντρικό τμήμα με τις ίνες από το εσωτερικό της και κόβουμε προσεκτικά τα κομμάτια κοντά στο φλοιό, χωρίς να τον καταστρέψουμε.
Κόβουμε το λάχανο σε λεπτές λωρίδες και το πλένουμε. Παίρνουμε το κομμάτι της κολοκύθας που έχουμε αφαιρέσει, το καθαρίζουμε από τους σπόρους και τις ίνες και το κόβουμε σε κύβους.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να σιγοβράσει με λίγο λάδι, στη συνέχεια προσθέτουμε και το prosciutto και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, ρίχνοντας και το λάχανο με τους κύβους της κολοκύθας.
Προσθέτουμε και το πλιγούρι κριθαριού και λίγο ζωμό λαχανικών. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα προσθέτοντας τον υπόλοιπο ζωμό λίγο λίγο και μαγειρεύουμε ώσπου το πλιγούρι μας να έχει βράσει και η σούπα μας να είναι πηχτή.
Αμέσως αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε τη σούπα μας πολύ ζεστή, μέσα στο κέλυφος της κολοκύθας.
Κόβουμε το λάχανο σε λεπτές λωρίδες και το πλένουμε. Παίρνουμε το κομμάτι της κολοκύθας που έχουμε αφαιρέσει, το καθαρίζουμε από τους σπόρους και τις ίνες και το κόβουμε σε κύβους.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να σιγοβράσει με λίγο λάδι, στη συνέχεια προσθέτουμε και το prosciutto και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, ρίχνοντας και το λάχανο με τους κύβους της κολοκύθας.
Προσθέτουμε και το πλιγούρι κριθαριού και λίγο ζωμό λαχανικών. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα προσθέτοντας τον υπόλοιπο ζωμό λίγο λίγο και μαγειρεύουμε ώσπου το πλιγούρι μας να έχει βράσει και η σούπα μας να είναι πηχτή.
Αμέσως αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε τη σούπα μας πολύ ζεστή, μέσα στο κέλυφος της κολοκύθας.