Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμυδάκια, τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί το καρότο κομμένο σε brunoise και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 2 κουταλιές της σούπας νερό και μία πρέζα αλάτι. Μαγειρεύουμε 2-3 λεπτά.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μικρούς κύβους, αφού τα πλύνουμε και αφαιρέσουμε τους σπόρους.
Κόβουμε τα σπαράγγια σε φέτες και τα προσθέτουμε στο μείγμα με τα κρεμμυδάκια μαζί με τα κολοκυθάκια. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Σβήνουμε την εστία και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε μια λεία σάλτσα.
Πλένουμε τα ντοματίνια, τα κόβουμε στη μέση ή σε τέταρτα και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μία πρέζα αλάτι να σοταριστούν για 1-2 λεπτά.
Ζεματίζουμε τα κουκιά σε βραστό νερό για 2-3 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα ξεφλουδίζουμε.
Βράζουμε τα sedanini σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα ντοματίνια. Περιχύνουμε και τη σάλτσα των κρεμμυδιών και σερβίρουμε προσθέτοντας τα κουκιά, λίγο ελαιόλαδο αρωματισμένο με φύλλα μέντας και το τυρί stracciatella.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μικρούς κύβους, αφού τα πλύνουμε και αφαιρέσουμε τους σπόρους.
Κόβουμε τα σπαράγγια σε φέτες και τα προσθέτουμε στο μείγμα με τα κρεμμυδάκια μαζί με τα κολοκυθάκια. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Σβήνουμε την εστία και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε μια λεία σάλτσα.
Πλένουμε τα ντοματίνια, τα κόβουμε στη μέση ή σε τέταρτα και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μία πρέζα αλάτι να σοταριστούν για 1-2 λεπτά.
Ζεματίζουμε τα κουκιά σε βραστό νερό για 2-3 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα ξεφλουδίζουμε.
Βράζουμε τα sedanini σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα ντοματίνια. Περιχύνουμε και τη σάλτσα των κρεμμυδιών και σερβίρουμε προσθέτοντας τα κουκιά, λίγο ελαιόλαδο αρωματισμένο με φύλλα μέντας και το τυρί stracciatella.