Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε λεπτό julienne. Ψιλοκόβουμε και το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο, το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους. Τα αφήνουμε να μαλακώσουν και σβήνουμε με το λευκό κρασί, προσθέτουμε και ένα ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια, αφαιρούμε το σκεύος από τη φωτιά και με το ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τα υλικά μας για να γίνουν λεία κρέμα και τη ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μαζί με την κρέμα γάλακτος.
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό και μόλις γίνουν al dente, τα μεταφέρουμε στο τηγάνι όπου έχουμε ετοιμάσει από πριν τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Πασπαλίζουμε με τριμμένο Parmigiano-Reggiano και σερβίρουμε.