Εκτέλεση συνταγής
Μουλιάζουμε τα μανιτάρια σε ζεστό νερό.
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές μακρόστενες λωρίδες και το περνάμε από το αλεύρι ώστε να αλευρωθεί πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και κατόπιν προσθέτουμε το κρέας και τα μανιτάρια, στραγγισμένα και ψιλοκομμένα.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμη, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμιστεί.
Συμπληρώνουμε τον ζωμό λαχανικών και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμη.
Βράζουμε τα fettuccine σε αλατισμένο νερό και μόλις γίνουν, τα ρίχνουμε στο τηγάνι με την έτοιμη σάλτσα, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, τριμμένη Parmigiano-Reggiano και σερβίρουμε αμέσως.
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές μακρόστενες λωρίδες και το περνάμε από το αλεύρι ώστε να αλευρωθεί πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και κατόπιν προσθέτουμε το κρέας και τα μανιτάρια, στραγγισμένα και ψιλοκομμένα.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμη, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμιστεί.
Συμπληρώνουμε τον ζωμό λαχανικών και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμη.
Βράζουμε τα fettuccine σε αλατισμένο νερό και μόλις γίνουν, τα ρίχνουμε στο τηγάνι με την έτοιμη σάλτσα, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, τριμμένη Parmigiano-Reggiano και σερβίρουμε αμέσως.