Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές, τις ψιλοκόβουμε και τις σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την ντομάτα και μία πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο «πατημένο» με δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες, τις αφήνουμε για λίγο να πάρουν γεύση και φλαμπάρουμε με το μπράντι. Προσθέτουμε τα σπαράγγια και μία πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε αμέσως στο τηγάνι με τις γαρίδες και ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Σερβίρουμε στα πιάτα τα ζυμαρικά, προσθέτοντας και από μία κουταλιά της σούπας καυτερή σάλτσα στο κέντρο.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο «πατημένο» με δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες, τις αφήνουμε για λίγο να πάρουν γεύση και φλαμπάρουμε με το μπράντι. Προσθέτουμε τα σπαράγγια και μία πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε αμέσως στο τηγάνι με τις γαρίδες και ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Σερβίρουμε στα πιάτα τα ζυμαρικά, προσθέτοντας και από μία κουταλιά της σούπας καυτερή σάλτσα στο κέντρο.