Εκτέλεση συνταγής
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό, ρίχνουμε τα φασόλια να βράσουν.
Βράζουμε και το χταπόδι σε μια κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό, στραγγίζουμε και μόλις κρυώσει, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο χταπόδι σε ένα μπολ και το περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το ξίδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα.
Τέλος, προσθέτουμε και τα φασόλια, αφού τα στραγγίσουμε.
Μαγειρεύουμε το χταπόδι περίπου 1 ώρα πριν το σερβίρισμά του, ώστε όταν το σερβίρουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Βράζουμε και το χταπόδι σε μια κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό, στραγγίζουμε και μόλις κρυώσει, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο χταπόδι σε ένα μπολ και το περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το ξίδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα.
Τέλος, προσθέτουμε και τα φασόλια, αφού τα στραγγίσουμε.
Μαγειρεύουμε το χταπόδι περίπου 1 ώρα πριν το σερβίρισμά του, ώστε όταν το σερβίρουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.