Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε προσεκτικά την τσιπούρα από τα λέπια και ανοίγουμε την κοιλιά ώστε να βγάλουμε τα εντόσθια.
Κατόπιν, την πλένουμε καλά κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό και τη στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.
Λαδώνουμε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα την τσιπούρα. Την αλατοπιπερώνουμε καλά απ’ έξω και στο εσωτερικό της κοιλιάς. Χτυπάμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξίδι και την περιχύνουμε από πάνω.
Προσθέτουμε τις ελιές και τα ντοματίνια ψιλοκομμένα.
Ψήνουμε στους 180°C για 25 λεπτά περίπου και σερβίρουμε την τσιπούρα μας ζεστή.
Κατόπιν, την πλένουμε καλά κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό και τη στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.
Λαδώνουμε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα την τσιπούρα. Την αλατοπιπερώνουμε καλά απ’ έξω και στο εσωτερικό της κοιλιάς. Χτυπάμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξίδι και την περιχύνουμε από πάνω.
Προσθέτουμε τις ελιές και τα ντοματίνια ψιλοκομμένα.
Ψήνουμε στους 180°C για 25 λεπτά περίπου και σερβίρουμε την τσιπούρα μας ζεστή.