Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο, το λουκάνικο χοντροκομμένο και τους σπόρους μάραθου, αφού προηγουμένως τους έχουμε συνθλίψει.
Πλένουμε το ραντίτσιο και το κόβουμε με ένα μαχαίρι πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές λωρίδες.
Στη συνέχεια, βάζουμε το κομμένο ραντίτσιο στο τηγάνι μαζί με τα λουκάνικα, σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά. Στα μισά του χρόνου ρίχνουμε και το γάλα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας, τα στραγγίζουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα του ραντίτσιο, μόλις γίνει κρεμώδης και τέλος, ρίχνουμε το τυρί primo sale, αφού πρώτα το κόψουμε σε μικρούς κύβους, για να λιώσει πάνω στα ζεστά ζυμαρικά.
Σερβίρουμε αμέσως.
Πλένουμε το ραντίτσιο και το κόβουμε με ένα μαχαίρι πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές λωρίδες.
Στη συνέχεια, βάζουμε το κομμένο ραντίτσιο στο τηγάνι μαζί με τα λουκάνικα, σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά. Στα μισά του χρόνου ρίχνουμε και το γάλα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας, τα στραγγίζουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα του ραντίτσιο, μόλις γίνει κρεμώδης και τέλος, ρίχνουμε το τυρί primo sale, αφού πρώτα το κόψουμε σε μικρούς κύβους, για να λιώσει πάνω στα ζεστά ζυμαρικά.
Σερβίρουμε αμέσως.