Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια τις μελιτζάνες και τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να ξεπικρίσουν. Έπειτα τις τηγανίζουμε ελαφρά σε ζεστό φυτικό λάδι και τις αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Τεμαχίζουμε τον ξιφία σε κύβους και τον βάζουμε μαζί με το σκόρδο ολόκληρο με τη φλούδα, σε ένα τηγάνι και τον σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Συμπληρώνουμε τα κομμένα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα spaghetti και μόλις γίνουν, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας καλάa με τη σάλτσα του ξιφία και τις μελιτζάνες που τηγανίσαμε νωρίτερα..
Τέλος, προσθέτουμε τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, το πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Τεμαχίζουμε τον ξιφία σε κύβους και τον βάζουμε μαζί με το σκόρδο ολόκληρο με τη φλούδα, σε ένα τηγάνι και τον σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Συμπληρώνουμε τα κομμένα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα spaghetti και μόλις γίνουν, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας καλάa με τη σάλτσα του ξιφία και τις μελιτζάνες που τηγανίσαμε νωρίτερα..
Τέλος, προσθέτουμε τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, το πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.