Σπαγγέτι aglio, olio e peperoncino

Εμφανίσεις: 1.961
Σπαγγέτι aglio, olio e peperoncino
Υλικά:
5 γρ. μπούκοβο (σπόροι)
400 γρ. spaghetti (σπαγγέτι)
2 τεμ. σκόρδα
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι μαύρο
40 ml ελαιόλαδο
0.005 γρ. μαϊντανός


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες αλάτι | συνταγή με αλάτι | συνταγή με μπούκοβο (σπόροι) | μπούκοβο (σπόροι) συνταγές | συνταγή με σκόρδα | Peinirli calories

Εκτέλεση συνταγής

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το σκόρδο και το μπούκοβο. Οταν βγάλουν τα αρώματα τους βάζουμε αλάτι,  πιπέρι και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βάζουμε τον μαιντανό τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες452
Πρωτεΐνες φυτικές10,8 γρ.
Υδατάνθρακες83,7 γρ.
Λιπαρά10,3 γρ.
Σάκχαρα0,13 γρ.
Φυτικές ίνες2,94 γρ.