Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τo στήθος της πάπιας από το λίπος και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με ελαιόλαδο μερικά φύλλα φασκόμηλου και τα κομμάτια του πτηνού, σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την ντομάτα. Μαγειρεύουμε για 40 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε τη σάλτσα. Προσθέτουμε και τo τριμμένο Parmigiano-Reggiano, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με ελαιόλαδο μερικά φύλλα φασκόμηλου και τα κομμάτια του πτηνού, σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την ντομάτα. Μαγειρεύουμε για 40 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε τη σάλτσα. Προσθέτουμε και τo τριμμένο Parmigiano-Reggiano, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.