Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε λεπτές φέτες και τα χτυπάμε με ένα σφυρί κρέατος, αλατοπιπερώνοντάς τα στη συνέχεια κι από τις δύο πλευρές.
Σε κάθε φιλετάκι στρώνουμε μία φέτα prosciutto και μία φέτα τυρί, το τυλίγουμε σε ρολό και το καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει. (Εναλλακτικά, αν θέλουμε, μπορούμε να τυλίξουμε και μία φέτα prosciutto έξω από κάθε ρολάκι).
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι, προσθέτουμε δύο φύλλα φασκόμηλο και μαζί σοτάρουμε τα ρολάκια μας. Τέλος, σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε και 2 φλιτζανάκια του καφέ ζωμό κοτόπουλου ή ζεστό νερό.
Σερβίρουμε τα ρολάκια συνοδευόμενα από πουρέ πατάτας.
Σε κάθε φιλετάκι στρώνουμε μία φέτα prosciutto και μία φέτα τυρί, το τυλίγουμε σε ρολό και το καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει. (Εναλλακτικά, αν θέλουμε, μπορούμε να τυλίξουμε και μία φέτα prosciutto έξω από κάθε ρολάκι).
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι, προσθέτουμε δύο φύλλα φασκόμηλο και μαζί σοτάρουμε τα ρολάκια μας. Τέλος, σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε και 2 φλιτζανάκια του καφέ ζωμό κοτόπουλου ή ζεστό νερό.
Σερβίρουμε τα ρολάκια συνοδευόμενα από πουρέ πατάτας.