Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά ίσια κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Ξεφλουδίζουμε το τζίντζερ και το τρίβουμε σε ένα πιατάκι. Παίρνουμε το τριμμένο τζίντζερ και το στίβουμε με τα δάχτυλά μας για να βγει ο χυμός του, πάνω από το κοτόπουλο, ώστε να ραντιστεί.
Προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και τα κλαδάκια του δεντρολίβανου και ανακατεύουμε καλά.
Καλύπτουμε το μπολ με μια πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 30 λεπτά.
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε ισόπαχες ροδέλες. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα καρότα, σοτάροντας μέχρι να πάρουν χρώμα και προσθέτοντας λίγο από τον ζωμό. Αρωματίζουμε με το κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα καρότα (όχι να παραβράσουν) και η σάλτσα τους να έχει γίνει κρεμώδης.
Βγάζουμε από το ψυγείο το μπολ με το κοτόπουλο, παίρνουμε τα κομμάτια και τα περνάμε στα ξυλαράκια για σουβλάκια, βάζοντας εναλλάξ κοτόπουλο και ένα κομμάτι δεντρολίβανο.
Ψήνουμε τα σουβλάκια στη σχάρα ή σε μαντεμένια πλάκα ψησίματος, στρέφοντάς τα από όλες τις πλευρές.
Σερβίρουμε σε ένα «στρώμα» από τα γλασαρισμένα καρότα.
Ξεφλουδίζουμε το τζίντζερ και το τρίβουμε σε ένα πιατάκι. Παίρνουμε το τριμμένο τζίντζερ και το στίβουμε με τα δάχτυλά μας για να βγει ο χυμός του, πάνω από το κοτόπουλο, ώστε να ραντιστεί.
Προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και τα κλαδάκια του δεντρολίβανου και ανακατεύουμε καλά.
Καλύπτουμε το μπολ με μια πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 30 λεπτά.
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε ισόπαχες ροδέλες. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα καρότα, σοτάροντας μέχρι να πάρουν χρώμα και προσθέτοντας λίγο από τον ζωμό. Αρωματίζουμε με το κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα καρότα (όχι να παραβράσουν) και η σάλτσα τους να έχει γίνει κρεμώδης.
Βγάζουμε από το ψυγείο το μπολ με το κοτόπουλο, παίρνουμε τα κομμάτια και τα περνάμε στα ξυλαράκια για σουβλάκια, βάζοντας εναλλάξ κοτόπουλο και ένα κομμάτι δεντρολίβανο.
Ψήνουμε τα σουβλάκια στη σχάρα ή σε μαντεμένια πλάκα ψησίματος, στρέφοντάς τα από όλες τις πλευρές.
Σερβίρουμε σε ένα «στρώμα» από τα γλασαρισμένα καρότα.