Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και συνθέτουμε 8 σουβλάκια μήκους 10 εκ. Τα αλατοπιπερώνουμε, τα πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο και τα ψήνουμε σε πλάκα ψησίματος ή στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.
Στο μεταξύ, πλένουμε τις ντομάτες και τις μαγειρεύουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις φέτες του μήλου και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά, συνοδεύοντάς τα με τη μαρμελάδα ντομάτας.
Tip:
Εναλλακτικά, μπορούμε να συνοδεύσουμε τα σουβλάκια με φρέσκια σαλάτα εποχής, με φέτες μήλου κομμένες λεπτές.
Στο μεταξύ, πλένουμε τις ντομάτες και τις μαγειρεύουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις φέτες του μήλου και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά, συνοδεύοντάς τα με τη μαρμελάδα ντομάτας.

Εναλλακτικά, μπορούμε να συνοδεύσουμε τα σουβλάκια με φρέσκια σαλάτα εποχής, με φέτες μήλου κομμένες λεπτές.