Εκτέλεση συνταγής
Παίρνουμε 12 μπουτάκια κοτόπουλου, αφαιρούμε το δέρμα τους και τα αλατοπιπερώνουμε.
Τα τυλίγουμε με τις λεπτές φέτες μπέικον και τα τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί.
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε κατά μήκος σε τέσσερα κομμάτια και στη συνέχεια σε μικρούς κύβους. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και το σκόρδο πολτοποιημένο, προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 6 λεπτά περίπου, προσθέτοντας στο τέλος το αλάτι και το πιπέρι.
Πασπαλίζουμε τα μπουτάκια με τριμμένο δεντρολίβανο και προσθέτουμε το σκόρδο ξεφλουδισμένο.
Στη συνέχεια, τα βάζουμε στο φούρνο και τα ψήνουμε στους 200°C για 40 λεπτά περίπου, ώσπου το μπέικον να γίνει τραγανό.
Τοποθετούμε τα μπουτάκια στα πιάτα, γαρνίρουμε το πιάτο μας με τα κολοκυθάκια και σερβίρουμε αμέσως.
Τα τυλίγουμε με τις λεπτές φέτες μπέικον και τα τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί.
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε κατά μήκος σε τέσσερα κομμάτια και στη συνέχεια σε μικρούς κύβους. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και το σκόρδο πολτοποιημένο, προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 6 λεπτά περίπου, προσθέτοντας στο τέλος το αλάτι και το πιπέρι.
Πασπαλίζουμε τα μπουτάκια με τριμμένο δεντρολίβανο και προσθέτουμε το σκόρδο ξεφλουδισμένο.
Στη συνέχεια, τα βάζουμε στο φούρνο και τα ψήνουμε στους 200°C για 40 λεπτά περίπου, ώσπου το μπέικον να γίνει τραγανό.
Τοποθετούμε τα μπουτάκια στα πιάτα, γαρνίρουμε το πιάτο μας με τα κολοκυθάκια και σερβίρουμε αμέσως.