Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε τα κολοκυθάκια κατά μήκος σε λεπτές ισόπαχες φέτες (κατά προτίμηση με έναν κόφτη λαχανικών).
Απλώνουμε τις φέτες του κοτόπουλου στον πάγκο εργασίας και τις χτυπάμε ελαφρά, τις αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
Παίρνουμε μία μία τις φέτες του μπέικον και βάζουμε πάνω τους από μία φέτα κοτόπουλου και από μία φέτα κολοκυθάκι. Τέλος, βάζουμε και από ένα κομμάτι λουκάνικο, τυλίγουμε κάθε ένα ρολό και το στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, βάζουμε τα ρολά και τα τηγανίζουμε καλά. Προσθέτουμε το λευκό κρασί, τις σκελίδες του σκόρδου, τα φύλλα του φασκόμηλου και λίγο θυμάρι.
Ψήνουμε τα ρολά με σκεπασμένο σκεύος για 15 λεπτά περίπου κι αν είναι απαραίτητο προσθέτουμε λίγο νερό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Τα ρολά σερβίρονται ζεστά, συνοδευόμενα από βραστά λαχανικά και σαλάτα εποχής.
Απλώνουμε τις φέτες του κοτόπουλου στον πάγκο εργασίας και τις χτυπάμε ελαφρά, τις αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
Παίρνουμε μία μία τις φέτες του μπέικον και βάζουμε πάνω τους από μία φέτα κοτόπουλου και από μία φέτα κολοκυθάκι. Τέλος, βάζουμε και από ένα κομμάτι λουκάνικο, τυλίγουμε κάθε ένα ρολό και το στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, βάζουμε τα ρολά και τα τηγανίζουμε καλά. Προσθέτουμε το λευκό κρασί, τις σκελίδες του σκόρδου, τα φύλλα του φασκόμηλου και λίγο θυμάρι.
Ψήνουμε τα ρολά με σκεπασμένο σκεύος για 15 λεπτά περίπου κι αν είναι απαραίτητο προσθέτουμε λίγο νερό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Τα ρολά σερβίρονται ζεστά, συνοδευόμενα από βραστά λαχανικά και σαλάτα εποχής.