Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα και τα βράζουμε στον ατμομάγειρα, αφού τα αλατίσουμε λίγο. Στη συνέχεια τα πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός μαζί με το γάλα, τα αυγά, το αλεύρι, το τυρί τριμμένο, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια βελούδινη κρέμα.
Μαγειρεύουμε στον ατμομάγειρα για 3 λεπτά και το μπρόκολο, το παγώνουμε αμέσως με κρύο νερό και λίγα παγάκια, το στεγνώνουμε και το κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το στήθος του κοτόπουλου και μόλις κρυώσει, το μαδάμε με τα χέρια. Στη συνέχεια, το ανακατεύουμε με την κρέμα του καρότου.
Αλείφουμε ένα μακρόστενο ταψί με το βούτυρο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Αδειάζουμε στο ταψί το μείγμα του καρότου με το κοτόπουλο και ενδιάμεσα καρφώνουμε τα μπουκετάκια του μπρόκολου ολόκληρα με το κοτσάνι προς τα πάνω, αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 60 λεπτά.
Μαγειρεύουμε στον ατμομάγειρα για 3 λεπτά και το μπρόκολο, το παγώνουμε αμέσως με κρύο νερό και λίγα παγάκια, το στεγνώνουμε και το κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το στήθος του κοτόπουλου και μόλις κρυώσει, το μαδάμε με τα χέρια. Στη συνέχεια, το ανακατεύουμε με την κρέμα του καρότου.
Αλείφουμε ένα μακρόστενο ταψί με το βούτυρο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Αδειάζουμε στο ταψί το μείγμα του καρότου με το κοτόπουλο και ενδιάμεσα καρφώνουμε τα μπουκετάκια του μπρόκολου ολόκληρα με το κοτσάνι προς τα πάνω, αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 60 λεπτά.