Εκτέλεση συνταγής
Πολτοποιούμε τα κριτσίνια και τα ζυμώνουμε πολύ καλά με το βούτυρο για να δημιουργήσουμε τη βάση του cheesecake.
Με το ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε το ανθότυρο με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο μέχρι να πάρουν βελούδινη υφή (αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος επιπλέον).
Κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, το σκόρδο πατημένο και το θυμάρι. Τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά για να μείνουν τραγανά και τέλος προσθέτουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες και το κάρυ. Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια πιατέλα τοποθετούμε ένα τσέρκι διαμέτρου 18 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα με τα κριτσίνια, το πατάμε καλά με ένα κουτάλι και πάνω απλώνουμε την κρέμα τυριού.
Αφαιρούμε από τα λαχανικά το σκόρδο και το θυμάρι και τα βάζουμε πάνω από την κρέμα τυριού.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με τα λαχανικά ζεστά.
Με το ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε το ανθότυρο με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο μέχρι να πάρουν βελούδινη υφή (αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος επιπλέον).
Κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, το σκόρδο πατημένο και το θυμάρι. Τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά για να μείνουν τραγανά και τέλος προσθέτουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες και το κάρυ. Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια πιατέλα τοποθετούμε ένα τσέρκι διαμέτρου 18 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα με τα κριτσίνια, το πατάμε καλά με ένα κουτάλι και πάνω απλώνουμε την κρέμα τυριού.
Αφαιρούμε από τα λαχανικά το σκόρδο και το θυμάρι και τα βάζουμε πάνω από την κρέμα τυριού.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με τα λαχανικά ζεστά.