Εκτέλεση συνταγής
Φτιάχνουμε το κους κους: Βάζουμε το κους κους σε ένα μπολ μαζί με το ζεστό νερό και το σκεπάζουμε για 5 λεπτά με μια πετσέτα. Μόλις περάσει ο χρόνος, το κους κους θα έχει φουσκώσει και θα είναι έτοιμο.
Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε brunoise. Στη συνέχεια, τα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και τα προσθέτουμε στο κους κους. Συμπληρώνουμε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το στήθος κοτόπουλου κομμένο σε φιλετάκια, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το κάρυ και τον ζωμό κοτόπουλου και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε το κους κους σε τσέρκι, βάζοντας από πάνω το κοτόπουλο με τη σάλτσα κάρυ και 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι για γαρνίρισμα.
Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε brunoise. Στη συνέχεια, τα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και τα προσθέτουμε στο κους κους. Συμπληρώνουμε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το στήθος κοτόπουλου κομμένο σε φιλετάκια, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το κάρυ και τον ζωμό κοτόπουλου και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε το κους κους σε τσέρκι, βάζοντας από πάνω το κοτόπουλο με τη σάλτσα κάρυ και 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι για γαρνίρισμα.