Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί με τα βότανα ψιλοκομμένα και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
Παίρνουμε 4 μικρές πλαστικές φόρμες με στρογγυλεμένο πάτο και τις γεμίζουμε με το μείγμα του τυριού.
Τις βάζουμε στο ψυγείο για αρκετή ώρα και τις βγάζουμε την ώρα που θέλουμε να σερβίρουμε.
Στο μεταξύ, πλένουμε και κόβουμε τα ντοματίνια και τα τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν. Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τις ελιές (αφού έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια) και αλατίζουμε ελαφρά.
Όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος, αναποδογυρίζουμε τις φόρμες σε πιάτα, γαρνίρουμε με τις ντομάτες και τις ελιές και περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι.
Σερβίρουμε τους «θόλους» γαρνιρισμένους με φρέσκα μυρωδικά και ψημένα κρουτόν.
Tip:
Αντί για φρέσκο τυρί robiola μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μυζήθρα, αφού είναι παρόμοια με το εν λόγω ιταλικό τυρί.
Παίρνουμε 4 μικρές πλαστικές φόρμες με στρογγυλεμένο πάτο και τις γεμίζουμε με το μείγμα του τυριού.
Τις βάζουμε στο ψυγείο για αρκετή ώρα και τις βγάζουμε την ώρα που θέλουμε να σερβίρουμε.
Στο μεταξύ, πλένουμε και κόβουμε τα ντοματίνια και τα τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν. Τα βάζουμε σε ένα μπολ με τις ελιές (αφού έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια) και αλατίζουμε ελαφρά.
Όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος, αναποδογυρίζουμε τις φόρμες σε πιάτα, γαρνίρουμε με τις ντομάτες και τις ελιές και περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι.
Σερβίρουμε τους «θόλους» γαρνιρισμένους με φρέσκα μυρωδικά και ψημένα κρουτόν.

Αντί για φρέσκο τυρί robiola μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μυζήθρα, αφού είναι παρόμοια με το εν λόγω ιταλικό τυρί.