Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ένα ταψί, τα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το speck και τα ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200°C για 30 λεπτά.
Λίγα λεπτά πριν σερβίρουμε, βάζουμε και το τυρί camembert στους 220°C περιχύνοντάς το με το κρασί και ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει.
Στη συνέχεια το σερβίρουμε μαζί με το speck, τα λαχανικά και τα κρουτόν.
Λίγα λεπτά πριν σερβίρουμε, βάζουμε και το τυρί camembert στους 220°C περιχύνοντάς το με το κρασί και ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει.
Στη συνέχεια το σερβίρουμε μαζί με το speck, τα λαχανικά και τα κρουτόν.