Εκτέλεση συνταγής
Φτιάχνουμε το ταμπουλέ από κους κους: Βάζουμε το κους κους σε ένα μπολ μαζί με το ζεστό νερό και το σκεπάζουμε για 5 λεπτά με μια πετσέτα. Μόλις περάσει ο χρόνος, το κους κους θα έχει φουσκώσει και θα είναι έτοιμο για να φτιάξουμε το ταμπουλέ.
Πλένουμε και κόβουμε την ντομάτα σε λεπτό brunoise και την προσθέτουμε στο κους κους. Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο και τον μαϊντανό και τα προσθέτουμε κι αυτά στο μπολ με το κους κους. Ψιλοκόβουμε και το φρέσκο κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο μπολ μαζί με τον χυμό από τα λεμόνια. Ανακατεύουμε προσθέτοντας και το ελαιόλαδο και αφήνουμε το ταμπουλέ στην άκρη.
Φτιάχνουμε το αρωματισμένο γιαούρτι: Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι, προσθέτουμε και το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε ξανά και το αφήνουμε στην άκρη.
Τέλος, σερβίρουμε το ταμπουλέ με ένα τσέρκι ζαχαροπλαστικής βάζοντας το κους κους στη βάση, το αρωματισμένο γιαούρτι από πάνω και γαρνίρουμε με λεπτές φέτες από χοιρινό μπούτι μαριναρισμένο.
Πλένουμε και κόβουμε την ντομάτα σε λεπτό brunoise και την προσθέτουμε στο κους κους. Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο και τον μαϊντανό και τα προσθέτουμε κι αυτά στο μπολ με το κους κους. Ψιλοκόβουμε και το φρέσκο κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο μπολ μαζί με τον χυμό από τα λεμόνια. Ανακατεύουμε προσθέτοντας και το ελαιόλαδο και αφήνουμε το ταμπουλέ στην άκρη.
Φτιάχνουμε το αρωματισμένο γιαούρτι: Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι, προσθέτουμε και το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε ξανά και το αφήνουμε στην άκρη.
Τέλος, σερβίρουμε το ταμπουλέ με ένα τσέρκι ζαχαροπλαστικής βάζοντας το κους κους στη βάση, το αρωματισμένο γιαούρτι από πάνω και γαρνίρουμε με λεπτές φέτες από χοιρινό μπούτι μαριναρισμένο.