Εκτέλεση συνταγής
Απλώνουμε τα φύλλα ένα-ένα στην επιφάνεια εργασίας και τα σκεπάζουμε με το μπέικον κομμένο σε λεπτές φέτες και από πάνω ρίχνουμε τα καρύδια χοντροκομμένα.
Καθαρίζουμε τα αχλάδια, τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε κι αυτά στα φύλλα που έχουμε απλωμένα. Πασπαλίζουμε με νιφάδες Parmigiano-Reggiano και αλατοπιπερώνουμε.
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τυλίγουμε προσεκτικά τα φύλλα δημιουργώντας ρολά, τα οποία κλείνουμε πολύ καλά στις δύο άκρες. Τέλος, αλείφουμε τα στρούντελ με το βούτυρο αφού το λιώσουμε και τα πασπαλίζουμε με τους σπόρους του μάραθου.
Τα ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά, τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Καθαρίζουμε τα αχλάδια, τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε κι αυτά στα φύλλα που έχουμε απλωμένα. Πασπαλίζουμε με νιφάδες Parmigiano-Reggiano και αλατοπιπερώνουμε.
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τυλίγουμε προσεκτικά τα φύλλα δημιουργώντας ρολά, τα οποία κλείνουμε πολύ καλά στις δύο άκρες. Τέλος, αλείφουμε τα στρούντελ με το βούτυρο αφού το λιώσουμε και τα πασπαλίζουμε με τους σπόρους του μάραθου.
Τα ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά, τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.