Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Τα τυλίγουμε σε αλεύρι και τα τινάζουμε ελαφρά να φύγει το περίσσειο.
Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνουμε μία στρώση κολοκυθάκια, ύψους 2 εκατοστών περίπου.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και τσιγαρίζουμε την «ομελέτα» σε μέτρια φωτιά. Στα μισά του ψησίματος τη γυρίζουμε προσεκτικά με ένα πιάτο από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το τηγάνισμα μέχρι να ροδίσει και να μαγειρευτεί ομοιόμορφα.
Αλατίζουμε ελαφρώς, πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε ζεστή ομελέτα χωρίς αυγά.
Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνουμε μία στρώση κολοκυθάκια, ύψους 2 εκατοστών περίπου.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και τσιγαρίζουμε την «ομελέτα» σε μέτρια φωτιά. Στα μισά του ψησίματος τη γυρίζουμε προσεκτικά με ένα πιάτο από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το τηγάνισμα μέχρι να ροδίσει και να μαγειρευτεί ομοιόμορφα.
Αλατίζουμε ελαφρώς, πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε ζεστή ομελέτα χωρίς αυγά.