Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε τα φουντούκια στο φούρνο στους 180°C, τα ψήνουμε για 5 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ζεστό μπεν μαρί μαζί με 150 γρ. κουβερτούρα.
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν καλά (για 5 λεπτά τουλάχιστον).
Παράλληλα, τρίβουμε 50 γρ. από τα ψημένα φουντούκια στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη και αφήνουμε τα υπόλοιπα ολόκληρα.
Περιχύνουμε λίγο-λίγο το ζεστό μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής από κάτω προς τα πάνω. Τέλος, συμπληρώνουμε στο μείγμα την υπόλοιπη κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια, το αλεύρι και τα ολόκληρα και τα τριμμένα φουντούκια.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 22Χ22 εκ., αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 170°C για 25-30 λεπτά. Όταν ψηθούν τα brownies θα πρέπει εσωτερικά να παραμένουν μαλακά.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ζεστό μπεν μαρί μαζί με 150 γρ. κουβερτούρα.
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν καλά (για 5 λεπτά τουλάχιστον).
Παράλληλα, τρίβουμε 50 γρ. από τα ψημένα φουντούκια στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη και αφήνουμε τα υπόλοιπα ολόκληρα.
Περιχύνουμε λίγο-λίγο το ζεστό μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής από κάτω προς τα πάνω. Τέλος, συμπληρώνουμε στο μείγμα την υπόλοιπη κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια, το αλεύρι και τα ολόκληρα και τα τριμμένα φουντούκια.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 22Χ22 εκ., αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 170°C για 25-30 λεπτά. Όταν ψηθούν τα brownies θα πρέπει εσωτερικά να παραμένουν μαλακά.