Σαλάτα ανάμεικτη με φασόλια χάντρες

Εμφανίσεις: 8.642
Σαλάτα ανάμεικτη με φασόλια χάντρες
Υλικά:
1 τεμ. ραντίτσιο
200 γρ. φασόλια χάντρες
100 γρ. αντίδια
50 γρ. σέλινο (μόνο τους μίσχους)
1 τεμ. σκόρδο
0.05 150γρ ρόκα baby (1 ματσάκι)
2 πρέζες αλάτι
10 ml ξίδι βαλσάμικο
15 ml ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας)
1 τεμ. δάφνη


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες συνταγή με ραντίτσιο | αντίδια | αντίδια συνταγές | σέλινο | ραντίτσιο συνταγές | Potato chips calories

Εκτέλεση συνταγής

Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τα βράζουμε σε νερό με ένα δαφνόφυλλο και μία σκελίδα σκόρδο. Όταν βράσουν, προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και τα αφήνουμε να πάρουν λίγες βράσεις ακόμη για λίγα λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τη ρόκα, το ραντίτσιο και τα αντίδια. Στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε. Πλένουμε και το σέλινο και το κόβουμε σε ράβδους και τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ. Προσθέτουμε και τα φασόλια.

Σε ένα μπολ ανακτεύουμε το βαλσάμικο με το ελαιόλαδο και το αλάτι και χτυπάμε λίγο το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το μείγμα του ελαιόλαδου και ανακατεύουμε καλά.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες123
Πρωτεΐνες φυτικές0,69 γρ.
Υδατάνθρακες1,95 γρ.
Λιπαρά3,75 γρ.
Σάκχαρα0,91 γρ.
Φυτικές ίνες1,04 γρ.