Εκτέλεση συνταγής
Ζεσταίνουμε μια πλάκα ψησίματος ή αν δεν διαθέτουμε τέτοια, ένα τηγάνι, μέχρι να κάψει.
Κόβουμε το τυρί μας σε τέσσερις χοντρές φέτες και εν συνεχεία, τις κόβουμε στη μέση και τις βάζουμε στην καυτή επιφάνεια και ψήνουμε 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Γυρίζουμε το τυρί χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα που να μην χαράσσει το σκεύος μας. Βγάζουμε τα κομμάτια του τυριού και τα τοποθετούμε σε πιάτα.
Κόβουμε την τρούφα σε λεπτές φέτες και την πασπαλίζουμε απ’ ευθείας πάνω στο καυτό τυρί και ραντίζουμε με το λάδι τρούφας.
Προσθέτουμε και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε με τις φέτες ψωμιού, τις οποίες έχουμε ψήσει στο φούρνο προηγουμένως για λίγα λεπτά ώστε να γίνουν κρουτόν.
Κόβουμε το τυρί μας σε τέσσερις χοντρές φέτες και εν συνεχεία, τις κόβουμε στη μέση και τις βάζουμε στην καυτή επιφάνεια και ψήνουμε 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Γυρίζουμε το τυρί χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα που να μην χαράσσει το σκεύος μας. Βγάζουμε τα κομμάτια του τυριού και τα τοποθετούμε σε πιάτα.
Κόβουμε την τρούφα σε λεπτές φέτες και την πασπαλίζουμε απ’ ευθείας πάνω στο καυτό τυρί και ραντίζουμε με το λάδι τρούφας.
Προσθέτουμε και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε με τις φέτες ψωμιού, τις οποίες έχουμε ψήσει στο φούρνο προηγουμένως για λίγα λεπτά ώστε να γίνουν κρουτόν.