Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε καλά το σπανάκι με άφθονο κρύο νερό. Κόβουμε τα κοτσάνια και το βράζουμε σε ελαφρώς αλατισμένο νερό για 2 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια, το πιέζουμε με τα χέρια ώστε να φύγουν τα υγρά και το ψιλοκόβουμε.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το σπανάκι με την Parmigiano-Reggiano.
Ζεσταίνουμε ένα μικρό τηγάνι με λίγο λάδι και ρίχνουμε το ¼ της ποσότητας του μείγματος.
Μαγειρεύουμε για 30 δευτερόλεπτα και με ένα πιρούνι τυλίγουμε την ομελέτα σιγά-σιγά σε ρολό. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, περιστρέφοντας γύρω-γύρω το ρολό, έτσι ώστε να ψηθεί απ’ έξω και να πιάσει ωραία κρούστα, αλλά στο εσωτερικό να μείνει μαλακιά και κρεμώδης.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες τρεις φορές, μέχρι να τελειώσει το μείγμα και να έχουμε πάρει 4 ομελέτες. Τις βάζουμε σε πιατέλα σχηματίζοντας ένα τετράγωνο και γεμίζουμε το κενό με τη mozzarella di bufala κομμένη σε κύβους.
Σερβίρουμε την ομελέτα γαρνιρισμένη με κόκκινο και λευκό λάχανο.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το σπανάκι με την Parmigiano-Reggiano.
Ζεσταίνουμε ένα μικρό τηγάνι με λίγο λάδι και ρίχνουμε το ¼ της ποσότητας του μείγματος.
Μαγειρεύουμε για 30 δευτερόλεπτα και με ένα πιρούνι τυλίγουμε την ομελέτα σιγά-σιγά σε ρολό. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, περιστρέφοντας γύρω-γύρω το ρολό, έτσι ώστε να ψηθεί απ’ έξω και να πιάσει ωραία κρούστα, αλλά στο εσωτερικό να μείνει μαλακιά και κρεμώδης.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες τρεις φορές, μέχρι να τελειώσει το μείγμα και να έχουμε πάρει 4 ομελέτες. Τις βάζουμε σε πιατέλα σχηματίζοντας ένα τετράγωνο και γεμίζουμε το κενό με τη mozzarella di bufala κομμένη σε κύβους.
Σερβίρουμε την ομελέτα γαρνιρισμένη με κόκκινο και λευκό λάχανο.