Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το τζίντζερ τριμμένο, το σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες, την κόκκινη πιπεριά, τον κόλιανδρο και το δυόσμο ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε το αγγούρι κομμένο σε μικρό και λεπτό julienne, την καβουρόψιχα ψιλοκομμένη, το σησαμέλαιο και τις σάλτσες. Τέλος, ρίχνουμε και τα noodles, ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη σκεπασμένο για 10 λεπτά, για να «δέσουν» οι γεύσεις.
Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το μείγμα σε μια πιατέλα και σερβίρουμε μαζί με τα φύλλα ρυζιού. Κάθε άτομο βάζει γέμιση καβουριού σε ένα φύλλο ρυζιού, αν θέλει το τυλίγει σε ρολό ή το αφήνει ανοιχτό.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το τζίντζερ τριμμένο, το σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες, την κόκκινη πιπεριά, τον κόλιανδρο και το δυόσμο ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε το αγγούρι κομμένο σε μικρό και λεπτό julienne, την καβουρόψιχα ψιλοκομμένη, το σησαμέλαιο και τις σάλτσες. Τέλος, ρίχνουμε και τα noodles, ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη σκεπασμένο για 10 λεπτά, για να «δέσουν» οι γεύσεις.
Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το μείγμα σε μια πιατέλα και σερβίρουμε μαζί με τα φύλλα ρυζιού. Κάθε άτομο βάζει γέμιση καβουριού σε ένα φύλλο ρυζιού, αν θέλει το τυλίγει σε ρολό ή το αφήνει ανοιχτό.