Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο με την πιπεριά. Κόβουμε το speck σε λωρίδες και το προσθέτουμε στο τηγάνι.
Σοτάρουμε το speck μέχρι να γίνει λίγο τραγανό, στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες και μόλις η σάλτσα βράσει λίγο και μειωθεί, πασπαλίζουμε με αλάτι και την κρατάμε στην άκρη.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε σε πιάτα, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σοτάρουμε το speck μέχρι να γίνει λίγο τραγανό, στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες και μόλις η σάλτσα βράσει λίγο και μειωθεί, πασπαλίζουμε με αλάτι και την κρατάμε στην άκρη.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε σε πιάτα, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.