Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους (παστερίωση αυγών) με λίγο νερό, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το τριμμένο Parmigiano-Reggiano μέχρι το μείγμα να γίνει κρέμα.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με το ελαιόλαδο την pancetta κομμένη σε λεπτές λωρίδες και το σκόρδο με τη φλούδα και σβήνουμε με το κρασί.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα περνάμε από το τηγάνι με την pancetta ανακατεύοντας αρκετές φορές και αμέσως μετά από την κρέμα των κρόκων. Ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά και σερβίρουμε αμέσως.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με το ελαιόλαδο την pancetta κομμένη σε λεπτές λωρίδες και το σκόρδο με τη φλούδα και σβήνουμε με το κρασί.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα περνάμε από το τηγάνι με την pancetta ανακατεύοντας αρκετές φορές και αμέσως μετά από την κρέμα των κρόκων. Ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά και σερβίρουμε αμέσως.