Εκτέλεση συνταγής
Βουτάμε τα φιστίκια σε βραστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα, τα στραγγίζουμε και τα τρίβουμε με μια πετσέτα για να φύγουν οι εξωτερικές φλούδες.
Τα βάζουμε στο μπλέντερ με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, μία πρέζα αλάτι και ½ φλιτζάνι νερό. Αλέθουμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει κρεμώδες.
Αφαιρούμε το δέρμα από την πέστροφα και την κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομμάτια του ψαριού για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κρατάμε στην άκρη.
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας και όταν γίνουν, τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό του βρασμού, για να το προσθέσουμε αν στεγνώσει η σάλτσα στο τελείωμα.
Ανακατεύουμε την κρέμα των φιστικιών, τα κομμάτια της πέστροφας και λίγο ψιλοκομμένο άνηθο με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
Τα βάζουμε στο μπλέντερ με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, μία πρέζα αλάτι και ½ φλιτζάνι νερό. Αλέθουμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει κρεμώδες.
Αφαιρούμε το δέρμα από την πέστροφα και την κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομμάτια του ψαριού για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κρατάμε στην άκρη.
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας και όταν γίνουν, τα σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό του βρασμού, για να το προσθέσουμε αν στεγνώσει η σάλτσα στο τελείωμα.
Ανακατεύουμε την κρέμα των φιστικιών, τα κομμάτια της πέστροφας και λίγο ψιλοκομμένο άνηθο με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.