Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα φλιτζάνι του καφέ ρίχνουμε το σαφράν με λίγο ζεστό νερό, για να διαλυθεί.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το μπέικον ψιλοκομμένο με το ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν, προσθέτουμε και τον αρακά με μία πρέζα αλάτι και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το διάλυμα του σαφράν και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Αν χρειαστεί, κατά τη διάρκεια του βρασμού προσθέτουμε λίγο νερό.
Βράζουμε τα gnocchi σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Πασπαλίζουμε με το τριμμένο Parmigiano-Reggiano, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το μπέικον ψιλοκομμένο με το ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν, προσθέτουμε και τον αρακά με μία πρέζα αλάτι και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το διάλυμα του σαφράν και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Αν χρειαστεί, κατά τη διάρκεια του βρασμού προσθέτουμε λίγο νερό.
Βράζουμε τα gnocchi σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Πασπαλίζουμε με το τριμμένο Parmigiano-Reggiano, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.