Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους, τις πασπαλίζουμε με αρκετό αλάτι και τις αφήνουμε για 1 ώρα να ξεπικρίσουν.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ρίχνουμε τις ντομάτες το αλάτι, το πιπέρι και τελευταίο προσθέτουμε το βασιλικό ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες, αφού τις έχουμε ξεπλύνει από το αλάτι και στραγγίξει. Τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το λάδι που έχουν κρατήσει από το τηγάνισμα.
Ρίχνουμε τα spaghetti σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει και μόλις ετοιμαστούν, τα προσθέτουμε στη σάλτσα της ντομάτας.
Προσθέτουμε τις μελιτζάνες και σερβίρουμε αμέσως με τριμμένη φέτα.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ρίχνουμε τις ντομάτες το αλάτι, το πιπέρι και τελευταίο προσθέτουμε το βασιλικό ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες, αφού τις έχουμε ξεπλύνει από το αλάτι και στραγγίξει. Τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το λάδι που έχουν κρατήσει από το τηγάνισμα.
Ρίχνουμε τα spaghetti σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει και μόλις ετοιμαστούν, τα προσθέτουμε στη σάλτσα της ντομάτας.
Προσθέτουμε τις μελιτζάνες και σερβίρουμε αμέσως με τριμμένη φέτα.