Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες. Κόβουμε και το speck σε λωρίδες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά τα κολοκυθάκια. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το speck και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο ταψί.
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια με το speck και το τυρί κομμένο σε κύβους. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε στους 180°C για 5-10 λεπτά, ανάβοντας και το γκριλ για 2 λεπτά πριν βγάλουμε το φαγητό από το φούρνο.
Tip:
Αν δεν προτιμούμε την πολύ έντονη γεύση του καπνιστού τυριού σε συνδυασμό με το speck, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τελευταίο με ψιλοκομμένο ζαμπόν.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο ταψί.
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια με το speck και το τυρί κομμένο σε κύβους. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε στους 180°C για 5-10 λεπτά, ανάβοντας και το γκριλ για 2 λεπτά πριν βγάλουμε το φαγητό από το φούρνο.

Αν δεν προτιμούμε την πολύ έντονη γεύση του καπνιστού τυριού σε συνδυασμό με το speck, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τελευταίο με ψιλοκομμένο ζαμπόν.