Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι, το σέλινο και το καρότο ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο και το γαρίφαλο και προσθέτουμε το κρέας τεμαχισμένο σε χοντρά κομμάτια και το οστό. Τσιγαρίζουμε σε σιγανή φωτιά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά, το λουκάνικο ψιλοκομμένο και το λευκό κρασί και αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί.
Ζεματίζουμε τις ντομάτες για 1 λεπτό, τις ξεφλουδίζουμε και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα τεμαχισμένες μαζί με 2 φλιτζάνια ζεστό νερό και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 2 ώρες περίπου. Αφαιρούμε το οστό από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το Pecorino Romano τριμμένο, δύο πρέζες αλάτι και μία πρέζα πιπέρι.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το Parmigiano-Reggiano τριμμένο και σερβίρουμε αμέσως.
Ζεματίζουμε τις ντομάτες για 1 λεπτό, τις ξεφλουδίζουμε και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα τεμαχισμένες μαζί με 2 φλιτζάνια ζεστό νερό και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 2 ώρες περίπου. Αφαιρούμε το οστό από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το Pecorino Romano τριμμένο, δύο πρέζες αλάτι και μία πρέζα πιπέρι.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το Parmigiano-Reggiano τριμμένο και σερβίρουμε αμέσως.