Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.Κόβουμε τον σολομό και το κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες και τα σοτάρουμε με το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, για να μην καεί το βούτυρο. Σβήνουμε με τη βότκα, αφήνουμε να εξατμιστεί και συμπληρώνουμε την σάλτσα ντομάτα και το μαγειρεύουμε για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος ή το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και βάζουμε τα ζυμαρικά (αν χρειαστεί, προσθέτουμε και λίγο νερό από τον βρασμό των ζυμαρικών) προσθέτουμε και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.