Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τις γαρίδες τις ξεφλουδίζουμε, αφήνοντας τις ουρές και τα κεφάλια.
Στο μεταξύ, πλένουμε το κολοκυθάκι και την πιπεριά και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο πολτοποιημένο με λάδι και την πιπεριά ψιλοκομμένη.
Έπειτα, προσθέτουμε τις γαρίδες, τα κολοκυθάκια, τα φρέσκα μυρωδικά (μαϊντανό, θυμάρι, βασιλικό) και αλατοπιπερώνουμε. Τέλος, συμπληρώνουμε 1 φλιτζάνι του καφέ ζεστό νερό από τα ζυμαρικά μας.
Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς και τους ψιλοκόβουμε στο μείγμα με τα κολοκυθάκια.
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Στο μεταξύ, πλένουμε το κολοκυθάκι και την πιπεριά και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο πολτοποιημένο με λάδι και την πιπεριά ψιλοκομμένη.
Έπειτα, προσθέτουμε τις γαρίδες, τα κολοκυθάκια, τα φρέσκα μυρωδικά (μαϊντανό, θυμάρι, βασιλικό) και αλατοπιπερώνουμε. Τέλος, συμπληρώνουμε 1 φλιτζάνι του καφέ ζεστό νερό από τα ζυμαρικά μας.
Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς και τους ψιλοκόβουμε στο μείγμα με τα κολοκυθάκια.
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.