Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες από τα εξωτερικά σκληρά φύλλα και κρατάμε μόνο τις καρδιές .Σε μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά και παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ψιλοκόβουμε τις αγκινάρες και τις τσιγαρίζουμε με κρεμμύδι ψιλοκομμένο, την παντσέτα και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη. Τρίβουμε το ψωμί σε σκόνη και το τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι μέχρι να χρυσαφίσει. Αφού έχει βράσει το ζυμαρικό το προσθέτουμε στη σάλτσα το ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα φύλλα διόσμου ψιλοκομμένα. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και αφου ανακατέψουμε το ψωμί με το τυρί το ρίχνουμε από πάνω.