Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο πατημένο με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες (οδηγίες). Τα προσθέτουμε κι αυτά στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε στη συνέχεια το κρασί, το ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες, το φασκόμηλο, τη μαντζουράνα και τις ντομάτες, όλα ψιλοκομμένα, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα των μανιταριών, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες (οδηγίες). Τα προσθέτουμε κι αυτά στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε στη συνέχεια το κρασί, το ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες, το φασκόμηλο, τη μαντζουράνα και τις ντομάτες, όλα ψιλοκομμένα, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα των μανιταριών, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.