Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε και πλένουμε το κρεμμύδι, το σέλινο και το καρότο και τα ψιλοκόβουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα λαχανικά να σοταριστούν, πασπαλισμένα με μία πρέζα μοσχοκάρυδο.
Προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια μαζί με το κόκκαλο του μοσχαριού και τα σοτάρουμε κι αυτά σε σιγανή φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ανάμεικτο κιμά, το λουκάνικο ψιλοκομμένο και το λευκό κρασί και αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε και την ντομάτα κονσέρβα μαζί με 2 φλιτζάνια νερό και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 2 ώρες περίπου. Αφαιρούμε από την κατσαρόλα το οστό και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το τριμμένο Pecorino Romano και ανακατεύουμε καλά.
Βράζουμε τα spaghettini σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα του κρέατος. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη Parmigiano-Reggiano και σερβίρουμε αμέσως.
Προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια μαζί με το κόκκαλο του μοσχαριού και τα σοτάρουμε κι αυτά σε σιγανή φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ανάμεικτο κιμά, το λουκάνικο ψιλοκομμένο και το λευκό κρασί και αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε και την ντομάτα κονσέρβα μαζί με 2 φλιτζάνια νερό και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 2 ώρες περίπου. Αφαιρούμε από την κατσαρόλα το οστό και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το τριμμένο Pecorino Romano και ανακατεύουμε καλά.
Βράζουμε τα spaghettini σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα του κρέατος. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη Parmigiano-Reggiano και σερβίρουμε αμέσως.