Εκτέλεση συνταγής
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα αυγά, τους κρόκους και το αλάτι και ζυμώνουμε το μείγμα μας μέχρι να γίνει λείο και ομοιογενές. Το τυλίγουμε σε μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με 30 γρ. βούτυρο, προσθέτουμε την κολοκύθα κομμένη σε κύβους και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, ρίχνοντας κατά διαστήματα λίγο-λίγο τον ζωμό λαχανικών.
Μόλις βράσει και στεγνώσει η κολοκύθα, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και έπειτα το περνάμε στο μπλέντερ μαζί με τα αμύγδαλα και το πολτοποιούμε.
Τέλος, προσθέτουμε την Parmigiano-Reggiano, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και η γέμιση είναι έτοιμη.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε λωρίδες 5 εκατοστών περίπου. Σε κάθε λωρίδα, σε διαστήματα ανά 2 εκατοστά, βάζουμε λίγη από τη γέμιση μέχρι να φτάσουμε από τη μία άκρη στην άλλη. Κατόπιν, διπλώνουμε τη λωρίδα του φύλλου ώστε να κλείσει. Πατάμε με τα δάχτυλά μας τα κενά ώστε να κολλήσουν και να κλείσουν. Έπειτα, κόβουμε με το τσέρκι στα κενά και παίρνουμε τα ravioli μας.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν όλες οι λωρίδες φύλλου και να έχουμε όλα τα ravioli, τα οποία κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο και τσιγαρίζουμε το μπέικον ψιλοκομμένο και το φασκόμηλο, για λίγα λεπτά.
Βράζουμε τα ravioli σε αλατισμένο νερό για λίγα λεπτά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα του μπέικον. Τα ανακατεύουμε καλά και αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό από την κατσαρόλα. Σερβίρουμε τα ravioli αμέσως μόλις βγουν από τη φωτιά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με 30 γρ. βούτυρο, προσθέτουμε την κολοκύθα κομμένη σε κύβους και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, ρίχνοντας κατά διαστήματα λίγο-λίγο τον ζωμό λαχανικών.
Μόλις βράσει και στεγνώσει η κολοκύθα, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και έπειτα το περνάμε στο μπλέντερ μαζί με τα αμύγδαλα και το πολτοποιούμε.
Τέλος, προσθέτουμε την Parmigiano-Reggiano, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και η γέμιση είναι έτοιμη.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε λωρίδες 5 εκατοστών περίπου. Σε κάθε λωρίδα, σε διαστήματα ανά 2 εκατοστά, βάζουμε λίγη από τη γέμιση μέχρι να φτάσουμε από τη μία άκρη στην άλλη. Κατόπιν, διπλώνουμε τη λωρίδα του φύλλου ώστε να κλείσει. Πατάμε με τα δάχτυλά μας τα κενά ώστε να κολλήσουν και να κλείσουν. Έπειτα, κόβουμε με το τσέρκι στα κενά και παίρνουμε τα ravioli μας.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν όλες οι λωρίδες φύλλου και να έχουμε όλα τα ravioli, τα οποία κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο και τσιγαρίζουμε το μπέικον ψιλοκομμένο και το φασκόμηλο, για λίγα λεπτά.
Βράζουμε τα ravioli σε αλατισμένο νερό για λίγα λεπτά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα του μπέικον. Τα ανακατεύουμε καλά και αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό από την κατσαρόλα. Σερβίρουμε τα ravioli αμέσως μόλις βγουν από τη φωτιά.