Παπαρδέλες με φιλετάκια μοσχαρίσια, μανιτάρια και σάλτσα τυρί κατίκι Δομοκού

Εμφανίσεις: 4.098
Παπαρδέλες με φιλετάκια μοσχαρίσια, μανιτάρια και σάλτσα τυρί κατίκι Δομοκού
Υλικά:
50 γρ. θυμάρι φρέσκο
100 γρ. μανιτάρια portobello
100 γρ. τυρί σε κρέμα
200 γρ. μοσχάρι φιλέτο
400 γρ. papardelle (παπαρδέλες)
1 τεμ. σκόρδο
100 ml κρασί λευκό (1 ποτήρι κρασιού)
3 πρέζες αλάτι
2 πρέζες πιπέρι μαύρο
10 ml ελαιόλαδο (2 κουτ. σούπας)
0.020 γρ. μαϊντανός


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες θυμάρι φρέσκο | μανιτάρια portobello | κρασί λευκό | συνταγή με σκόρδο | θυμάρι φρέσκο συνταγές | Tuna calories

Εκτέλεση συνταγής

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, παράλληλα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο με τα φιλετάκια που εχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και το θυμάρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε  τα μανιτάρια και συνεχιζουμε το σοτάρισμα για δυο τρία λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε να εξατμιστεί και αλατοπιπερώνουμε. Πριν ρίξουμε τα ζυμαρικά βάζουμε τρείς κουταλιές της σούπας κατίκι Δομοκού στην σάλτσα. Ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. Ρίχνουμε μαιντανό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες609
Πρωτεΐνες ζωικές13,61 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές12,12 γρ.
Υδατάνθρακες88,15 γρ.
Λιπαρά7,16 γρ.
Σάκχαρα0,45 γρ.
Φυτικές ίνες4,73 γρ.