Οδηγίες: Επιλέξτε τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν στην αριστερή στήλη, όπως κατηγορία συνταγών και αριθμό θερμίδων. Για παράδειγμα, για να βρείτε συνταγές από τις κατηγορίες Κρέας και Κοτόπουλο με μέχρι 1000 θερμίδες: Πατήστε Κατηγορία -> Κρέας, Κοτόπουλο και στη συνέχεια πατήστε Θερμίδες -> 1000. Τα αποτελέσματα αναζήτησης που συμφωνούν με τα κριτήρια που θέσατε, ενημερώνονται αυτόματα στη δεξιά στήλη.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, παράλληλα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο με τα φιλετάκια που εχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και το θυμάρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχιζουμε το σοτάρισμα για δυο τρία λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε να εξατμιστεί και αλατοπιπερώνουμε. Πριν ρίξουμε τα ζυμαρικά βάζουμε τρείς κουταλιές της σούπας κατίκι Δομοκού στην σάλτσα. Ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. Ρίχνουμε μαιντανό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.