Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε 4 λεπτά νωρίτερα από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
Στο μεταξύ, μουλιάζουμε τα μανιτάρια σε ζεστό νερό για 5 λεπτά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια τσιγαρίζουμε το μπέικον ψιλοκομμένο με το σκόρδο, τα μανιτάρια και το κολοκυθάκι, αφού το κόψουμε και όταν το τελευταίο πάρει χρώμα, σβήνουμε με το κρασί.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το τριμμένο τυρί και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα του μπέικον, τα ρίχνουμε σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά.
Στο μεταξύ, μουλιάζουμε τα μανιτάρια σε ζεστό νερό για 5 λεπτά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια τσιγαρίζουμε το μπέικον ψιλοκομμένο με το σκόρδο, τα μανιτάρια και το κολοκυθάκι, αφού το κόψουμε και όταν το τελευταίο πάρει χρώμα, σβήνουμε με το κρασί.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το τριμμένο τυρί και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα του μπέικον, τα ρίχνουμε σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά.