Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο και τον τόνο, τον οποίο νωρίτερα έχουμε στραγγίξει από το λάδι του. Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Τέλος, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα του τόνου. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Αν θέλουμε, μπορούμε να συμπληρώσουμε στη σάλτσα μαύρες ελιές, αφού βγάλουμε το κουκούτσι και τις κόψουμε στη μέση.
Τέλος, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα του τόνου. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Αν θέλουμε, μπορούμε να συμπληρώσουμε στη σάλτσα μαύρες ελιές, αφού βγάλουμε το κουκούτσι και τις κόψουμε στη μέση.