Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα όπου έχουμε ρίξει αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολάκι χτυπάμε όλα τα υλικά της αρωματισμένης citronet με ένα πιρούνι και κατόπιν ανακατεύουμε και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.
Πλένουμε και κόβουμε τη μέση τα ντοματίνια και το μαρούλι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το σπορέλαιο και τσιγαρίζουμε τα φιλέτα του τόνου 3 λεπτά από τη μία πλευρά, 2 λεπτά από την άλλη και για λίγα δευτερόλεπτα γύρω-γύρω και αλατοπιπερώνουμε για να «κλειδώσουμε» τη γεύση.
Αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα τον τόνο να «ξεκουραστεί» και στη συνέχεια τον κόβουμε διαγώνια σε 5-6 φέτες και τον σερβίρουμε πάνω στα λαχανικά, περιχύνοντάς τον με λίγη αρωματική citronet πριν από το σερβίρισμα.
Σε ένα μπολάκι χτυπάμε όλα τα υλικά της αρωματισμένης citronet με ένα πιρούνι και κατόπιν ανακατεύουμε και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.
Πλένουμε και κόβουμε τη μέση τα ντοματίνια και το μαρούλι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το σπορέλαιο και τσιγαρίζουμε τα φιλέτα του τόνου 3 λεπτά από τη μία πλευρά, 2 λεπτά από την άλλη και για λίγα δευτερόλεπτα γύρω-γύρω και αλατοπιπερώνουμε για να «κλειδώσουμε» τη γεύση.
Αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα τον τόνο να «ξεκουραστεί» και στη συνέχεια τον κόβουμε διαγώνια σε 5-6 φέτες και τον σερβίρουμε πάνω στα λαχανικά, περιχύνοντάς τον με λίγη αρωματική citronet πριν από το σερβίρισμα.